نشانه های غلبه بلغم و رژیم غذایی بلغم
نشانه های غلبه بلغم و رژیم غذایی بلغم
نشانه های غلبه بلغم به قلم جمشید خدادای
نشانه های غلبه بلغم :
- سفیدی ، نرمی و سردی پوست بدن مانند مردم اروپا
- دیر هضم شدن غذا ، آروغ ترش زدن
- میل بسیار به خواب داشتن
- جاری شدن آب از دهان
- رقیق بودن آب بینی
- کم حواسی
- زیادی بول و دفع بول با فشار زیاد و حجم بسیار
- سستی و بی حالی و بی حس بودن بدن
- سفید شدن موی سر و ریزش آن قبل از موعد پیری
- درد معده و درد پشت و گرفتگی ماهیچه های پشت
- کمر درد ، گردن درد ، پادرد ، زانو درد
- نقرس ، فلجی لک و پیس ، لقوه ، رعشه ، ضعف مثانه
- ترش شدن دهان
- به وجود آمدن لک سفید در چشم و ضعف بینایی
- تنگی نفس و تپش قلب به خصوص هنگان بیدار شدن از خواب
- تولید کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده ی بزرگ
این گونه افراد را بغمی مزاج گویند . غلبه این خلط فوق العاده خطرناک است و انسان را دچار بیماری های صعب العلاجی می کند .
از این رو لازم است هرچه سریع تر در به تعادل درآوردن این خلط کوشید .
غذاهای مضر برای افراد بلغمی مزاج
- تمام مواد لبنی مانند شیر ماست دوغ کره سرشیر خامه پنیر و کشک .
- ترشیجات مانند سرکه ، شور ، آبلیمو و آبغوره و ..
- آب یخ ، انواع نوشابه های گازدار ، چای ، قهوه ، نسکافه
- میوه جات ترش و کال ، نارنگی ، کیوی ، گرمک ، خیار پوست کنده ،
- قارچ ، ماش ، جو ،سوپ جو ، آش جو ،برنج سفید ، عدس ، سیب زمینی ،کدو خورشتی و آش رشته
- گوشت گاو و گوساله ، انواع گوشت سفید
- سس ، رب ، گوجه فرنگی
- پرخوری ، استفاده از چند نوع غذا با هم و نوشیدن مایعات همراه با غذا و یا بلافاصله بعد از آن
- غذاهای فریزشده و غذاهای زودپز شده ، کلیه غذاهای ساندویچی ، ماکارونی و کلیه تنقلات مصنوعی مانند چیپس و پفک و ..
- شیرینی جات قنادی
- کلیه ی غذاهای سردی بخش
مصرف این نوعد مواد غذایی خلط بلغم را فعال می کند و آن را افزایش می دهد .
بلغم همان سیستم ایمنی بدن است که با این نوع تغذیه ضعیف می شود و در نتیجه ، بدن آدمی در مقابل انواع پارازیت ها آسیب پذیر می شود .
در واقع سیستم ایمنی بدن علیه خود وارد عمل می شود که در اصطلاح پزشکی آن را اتوایمیون می نامند . غذاهای یاد شده باعث این نوع بیماری های می شود که از نظر پزشکی مدرن برای آن ها درمانی وجود ندارد .
بهترین درمان برای این گونه اشخاص استفاده نکردن از غذاهای نامبرده است . یکی از مهم ترین دلایل علمی استفاده نکردن از این نوع غذاها ، پایین بودن PH آن ها است که در بدن ایجاد اسیدوز می کنند . اسیدوز روی اعصاب مرکزی اثر مخربی می گذارد و این سیستم به مرور فلج می شود .
غذاهای مفید برای افراد بلغمی مزاج
تمام غذاهای گرمی بخش از قبیل
- گوشت شتر ، گوسفند ، کبوتر ، سار ، گنجشک ، بوقلمون کباب شده
- میوه جات : همه میوه های رسیده و شیرین
- ادویه جات : هل ، دارچین ، زنجبیل ، زعفران ، جوز هندی ، فلفل سیاه و سفید ، دانه های فلفل ، دانه ی خردل ، سیر و موسیر
- ریشه ها : چغندر ، شلغم ، هویج ، کلم قمری ، ترب سیاه و سفید
- سبزیجات ،: کلیه سبزی جات گرم مانند انواع کلم ، ساقه کرفس ، نعناع ، ریحان ، جعفری ، مرزه ، ترخون ، تره و شوید .
- حبوبات : نخود ، گندم ، لوبیا چیتی ، لوبیا کشاورزی و یا کپسولی ، دال عدس و لپه و در صورت استفاده از سایر حبوبات و غلات ، بهتر است از ادویه جات گرم ماننده زیره ی سیاه ، زیره ی سبز ، زنجبیل و دارچین و کمی زردچوبه استفاده شود .
- از بذرهای ملین مانند : تخم ریحان ، تخم شربتی ، قدومه ی شیرازی ، خاکشیر ، بارهنگ نیز میتوان استفاده کرد .
- خشکبار : بادام ، گردو ، فندق ، پسته ، کنجد ، ارده مفید است .
- عسل و شیره خرما مفید است .
استفاده از این نوع مواد غذایی بسیاری از بیماری های اتوایمیون مانند رماتیسم و پارکینگسون و .. را درمان می کند .
اولین دیدگاه را ثبت کنید