نقد و بررسی
گلاب احیا سلامتطبع گلاب
گلاب دارای طبیعتی گرم و معتدل، مقوی قلب، معده، کبد، اعصاب و آرامبخشی قوی به حساب می آیدو یکی از پر مصرف ترین عرقیات بحساب می آید. طبع گلاب سه آتشه، دو آتشه، درجه یک، درجه دو و پس آب، به ترتیب از گرمی به خنکی می رود.
نحوه تشخیص گلاب اصل
گلاب اصل دارای بوی مطبوع گل محمدی و فاقد بوی ترشیدگی است و رنگ آن بسیار شفاف و بدون رسوب میباشد و طعم آن کمی مایل یه تلخی و سنگین است. بهترین و مرغوب ترین گلاب برای شهر کاشان و میمند فار میباشد.
این محصول مورد تایید دکترروازاده می باشد .
گلاب احیا سلامت
گلاب جزو عرقیجات میباشد که از تقطیر گل محمدی بدست می آید. گل محمدی در فصل بهار اواسط اردیبهشت ماه تا آخر خرداد ماه رویش دارد و در این مدت کشت میشود و معمولا در استان کاشان بسیار وجود دارد. دارای رایحه ای بسیار خوش بو و در صنعت عطرسازی از آن بسیار استفاده میشود و دارای خواص و فواید بسیار زیادی از جمله ضد باکتری، ضد التهاب، ضد تشنج، ضد درد و ضد برونشیت … میباشد. این مایع خوشبو و معطر تحریک کننده جریان خون و بافت پوست را به تولید سلول جدید تحریک میکند.
انواع گلاب
گلاب دو آتشه :
این گلاب دو آتیشه نسبت به سایر گلابها مرغوبیت بیشتری دارد که مزه و بوی آن بسیار تلخ تر از گلاب مایه میباشد دلیل آن هم آب بکار رفته در آن بیشتر تبخیر شده و غلیظتری تولید میکند دو آتیشه اثر درمانی بیشتری دارد به همین دلیل برای مصارف خانگی و درمانی بسیار مناسب تر میباشد. که نوع درجه یک محسوب میشود و بهترین نوع میباشد.
این نوع مرغوبتر است که مزه و بوی آن بسیار تلختر از گلاب مایه است و لذا به دلیل آن که آب به کار رفته در آن بیشتر تبخیر شده و حاصله غلیظتر است بیشترین اثر درمانی را دارد بنابراین تهیه این نوغ برای مصارف خانگی و درمانی مناسب است. به طور کلی تهیه گلاب دو آتشه پس از یکبار تقطیر و گلاب گیری روی گل های دیگ، گلاب به دست آمده قبلی را می ریزند.
گلاب سه آتشه (سه گل ) :
گلاب سه آتشه همانند دو آتیشه با فرق اینکه برای تهیه سه آتشه بر روی دو آتشه گل تازه ریخته و دوباره تقطیر می کنند.
گلاب پس آب :
گاهی نیز از گلهای که به صورت تفاله درآمدهاند به همراه کمی گل تازه برای تولید مجدد گلاب استفاده میشود که گلاب به دست آمده را «پساب» گویند که کیفیت بسیار نازلی دارد و طبیعتا اثرگذاری ضعیفی داشته و در اصل خاصیت درمانی ندارد. بطور کلی برای تهیه گلاب پس آب به گل های دیگ بعد از یکبار گلاب گیری آب اضافه می کنند.
0comments