نقد و بررسی
گرد سنجد احیا سلامتسِنجـِد گیاهی درختی است از خانواده سنجدیان است که در آب و هوای معتدل میروید. برگهای باریک و مخملی شکل و میوههایی قهوهای رنگ و خوراکی دارد که از هستهٔ آن در تهیهٔ برخی داروها استفاده میشود. سنجد را در مناطق گوناگون ایران به نامهای دیگری مینامند؛ در کردستان آن را «سرین چک»، در آذربایجان «ایده- ایکده» در اطراف تهران «پستانک» و در اصفهان «غبیده بادام» گفته میشود. در کتب سنتی با نامهای «چوبدانه، نُقد، بُل» نام برده شدهاست. این درخت را میتوان به فراوانی در شهرستانهای جنوب خراسان و … یافت.
خواص :
پودر سنجد جهت درمان نرمی استخوان ،کمبود کلسیم و …. مفید است
.
0comments